Annonser

Notiser Aktuellt

Årets advokatbyråer korade

För tionde året delade analysföretaget Regi i år ut sin utmärkelse Årets advokatbyrå i fyra olika kategorier. Vinnarna presenterades vid evenemanget Framtidens samarbete inom affärsjuridik, på Berns i Stockholm den 6 februari.

Priset baseras på Regis studie där klienter till kunder får möjlighet att utvärdera relationen med sina advokatbyråer under året som gått. Läs mer från evenemanget.

Årets advokatbyråer 2024 i de olika kategorierna blev:

  • Årets advokatbyrå 25–89 mkr: Crusner
  • Årets advokatbyrå 90–199 mkr: Morris Law
  • Årets advokatbyrå 200 mkr+: MAQS
  • Årets advokatbyrå 360 – Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer: Mannheimer Swartling

Lindahl prisades inom fastighetsrätt

Advokatfirman Lindahl tog hem årets juristpris vid den årliga Fastighetsgalan på Berns salonger i Stockholm den 8 februari. Priset lyfter fram jurister och byråer som har gjort en betydande och positiv påverkan på fastighetssektorn.

Motiveringen till priset lyder: ”Årets Juristpris tilldelas Advokatfirman Lindahl för deras enastående insatser och framstående juridiska expertis. Genom konsekvent högkvalitativ fastighetsrådgivning och skarpsinne har Advokatfirman Lindahl varit en viktig resurs för klienter inom fastighetsbranschen och bidragit till branschens tillväxt. Under året har de bistått flera av landets fastighetsbolag och möjliggjort flera viktiga transaktioner.”

Boka in Advokat-SM 

Årets upplaga av Advokat-SM i fotboll spelas fredag 23 augusti 2024 på Östermalms IP i Stockholm. Turneringen spelas som vanligt med sjumannalag, med en herr- och en damklass. Läs mer och anmäl er på advokat-sm.se.