search bubble news heart bars angle-right angle-up angle-down Twitter Facebook linkedin close clock map-marker calendar

Advokatfirman Salmi & Partners söker 1-2 biträdande jurister / advokater

Advokatfirman Salmi & Partners söker 1-2 biträdande jurister / advokater

Salmi & Partners är en av Sveriges största humanjuridiska advokatbyråer som funnits alltsedan år 1998. Vi har gedigen erfarenhet inom brottmål, migrationsrätt och familjerätt men även inom allmän civilrätt och fastighetsrätt. 

Vi söker nu 1-2 jurister, gärna med erfarenhet inom våra arbetsområden. Innehar du advokattiteln, är detta särskilt meriterande. För att kunna söka, ska du ha en jur.kand. från något av Sveriges universitet, gärna med goda betyg. Vi ser gärna att du tycker om att arbeta med människor, är driven, effektiv och bra på att samarbeta, och att du som person är ordningsam, mål- och utåtriktad. 

Vi sitter i större lokaler i centrala Stockholm och Göteborg, med god kollektiv tillgänglighet. För närvarande söker vi jurister till båda kontoren, varför vi välkomnar ansökningar avseende dem båda.

Om tjänsten låter som något för dig, är du varmt välkommen att sända in dina ansökningshandlingar i form av CV, personligt brev, examensbetyg och eventuella referenser till kontorschef@salmipartners.se. Märk din ansökan med ”Stockholm” eller ”Göteborg”. Intervjuer kommer att ske löpande, varför vi emotser din ansökan så snart som möjligt, dock senast sista februari 2021

För mer information om byrån, gå gärna in på vår hemsida www.salmipartners.se 

Vi ser fram emot din ansökan!