search bubble news heart bars angle-right angle-up angle-down Twitter Facebook linkedin close clock map-marker calendar
  • Nyheter

Familjerättsadvokater presenteras i film

Många privatpersoner vet inte riktigt vad en advokat är och vad advokaten kan hjälpa till med. En film som nu sprids i sociala medier kan väcka intresse och kanske öka kunskapen om vad advokattiteln står för.

Vad skiljer en advokat från andra jurister egentligen? Det är nog en fråga som många familjerättsadvokater stött på. Det råder dessutom en hård konkurrens just inom familjerätten, och många advokater har också efterlyst hjälp från Advokatsamfundet med att marknadsföra just varumärket advokat och de speciella regler som omger advokatyrket.

Advokatsamfundet har tagit fram en kort film om just advokaten och vad denna kan bistå med. Filmen, som är framtagen för användning i sociala medier, följs också av en informationstext riktad till just privatpersoner som kan ha frågor kring till exempel vårdnad av barn, arv eller fastighetsköp.

Filmen och det tillhörande budskapet lanserades den 7 maj i olika sociala medier. Det är fritt för alla advokater att dela och sprida filmen i de kanaler man använder.

Filmen har spritts till advokater för nedladdning och delning. Den kan också ses på Advokatsamfundets Youtubekanal och på Advokatsamfundets olika konton i sociala medier.

Till Advokatsamfundet på Youtube.

Annons
Annons