search bubble news heart bars angle-right angle-up angle-down Twitter Facebook linkedin close clock map-marker calendar
  • Nyheter

Advokatdagarna och Rakel digitala

Hur ser juristbranschen ut dryga tre år efter uppropet #medvilkenrätt? Det blir temat för årets Rakelkonferens, som liksom förra årets hålls digitalt. Även Advokatdagarna planeras sändas via skärm. 

Coronapandemin håller i sig. Förra årets lyckade digitala Rakel följs därför upp med en digital konferens även i år, under eftermiddagen den 26 april.

Huvudtalare blir Sveriges Radios vd Cilla Benkö i samtal med Mia Edwall Insulander om ledarskap och om hur Cilla Benkö gör för att leda ett radiobolag från 1925 i en tid när digitalisering, globalisering och coronapandemi helt ritat om spelplanen.

Årets tema är ”Hur ser branschen ut idag? Vad har hänt efter #medvilkenrätt och vad finns kvar att göra?” Detta ska diskuteras vid ett panelsamtal lett av Advokatsamfundets vice ordförande Eva-Maj Mühlenbock.

Nytt för i år är att konferensdeltagarna kan delta i en del av samtalet, som blir interaktiv. Mer information och anmälan finns på Advokatakademiens webbplats.

Förra året ställdes Advokat­dagarna in på grund av pandemin. I år kommer även de att hållas digitalt. Något program är ännu inte färdigt, men boka in den 11–12 november för årets stora konferenshändelse. Mer information om arrangemanget kommer här i tidningen och på webben.

Annons
Annons