search bubble news heart bars angle-right angle-up angle-down Twitter Facebook linkedin close clock map-marker calendar
  • Aktuellt

Sommarnotarier om föreläsningarna

Fanny Tyrstrup, Olsson Lilja ­Advokatbyrå, följde första ­dagens föreläsningar:

– Det var jätte­intressant, det fanns en väldig bredd i de föreläsningar som erbjöds. Det fanns något för alla. Det var också intressant med olika format på föreläsningarna, vissa var mer berättande, andra var mer som ett panelsamtal. Det var dessutom inspirerande att få inblick i Advokatsamfundets verksamhet och vägen till att bli advokat.

Jesper Häger, Foyen Advokat­firma, följde första dagens ­föreläsningar:

– Jag tyckte att föreläsningarna var spännande, särskilt Johan Erikssons. Han var en väldigt imponerande och duktig föreläsare. Det var också intressant att lyssna på min namne Erica Wiking Häger. Hon verkade ha häftiga erfarenheter med plugg på Harvard och jobb i USA.

Vilma Moks, Baker McKenzie, hade föreläsningarna kvar till kommande dag:

– Det är jätte­sunt att få olika perspektiv på advokatrollen och bra att få inspiration kring vilka vägar som finns att gå. Det är också alltid bra att veta vad Advokatsamfundet gör, vad samfundets roll är i förhållande till advokater och få veta mer detaljer kring examinationen för att bli advokat.

Christopher Caesar, Baker ­McKenzie, hade föreläsningarna kvar till kommande dag:

– Jag vill få bättre koll på vilka möjligheter som finns när man blir advokat, inte enbart på byrå, utan mer i rollen som advokat. Jag ser också fram emot att få en bättre förståelse för Advokatsamfundets arbete.

Karin Flygare
Annons
Annons