search bubble news heart bars angle-right angle-up angle-down Twitter Facebook linkedin close clock map-marker calendar
  • Nyheter

Boka in Advokatdagarna 2022

Efter två digitala år är Advokatdagarna äntligen tillbaka på Grand Hôtel i Stockholm. Utbildningsdagarna bjuder på toppnamn, både som föreläsare och vid banketten.

Advokatdagarna hålls den 27–28 oktober 2022, och bjuder på ett 40-tal föreläsningar inom sex olika ämnesområden och en stor bankett i Vinterträdgården.

Inledningstalare är Jan Eliasson, en av Sveriges mest framträdande diplomater. Eliasson har bland annat varit utrikesminister, ordförande för FN:s generalförsamling och vice generalsekreterare i FN.

Bland övriga talare finns ordföranden i Högsta förvaltningsdomstolen Helena Jäderblom, advokat Maria-Pia Hope, managing partner på Vinge, advokat Jan Dernestam, managing partner på Mannheimer Swartling, brottmålsadvokaten Johan Eriksson, professor Christina Ramberg samt Mats Melin, ordförande i Coronakommissionen, tidigare justitieråd och chefsjustitieombudsman.

Den första av dagarna avslutas traditionsenligt med bankett och underhållning av GES – Anders Glenmark, Orup och Niklas Strömstedt – som bjuder på en storslagen resa fylld av GES:s låtskatt och hits från deras egna solokarriärer.

Advokatdagarna motsvarar 12 utbildningstimmar. Anmälan på Advokatakademiens webbplats. Boka-tidigt-rabatt vid anmälan senast 1 juli: 9 900 kr för konferens och bankett med underhållning. Anmälan till de olika seminarierna är ännu inte öppen.

Annons
Annons
Annons