search bubble news heart bars angle-right angle-up angle-down Twitter Facebook linkedin close clock map-marker calendar
  • Aktuellt

Redaktionsrådet är åter igång

Ju fler kockar desto sämre soppa. Stämmer förmodligen i många kök. Fast inte i tidningsmakeri. Här passar slagdängan ”Ju fler vi är tillsammans, ju gladare vi bli” bättre.

I varje utgåva av tidskriften har fler bidragit än vad man man kanske tänker på. Allt från redaktionen och ansvarige utgivare, samfundets ordförande, vår skicklige layoutare Magnus Ekberg, noggranna korrekturläsare Åsa Holmér, fotografer, alla intervjupersoner, till de externa skribenterna; i denna utgåva medverkar Parul Sharma, Ylva Kassander, Björn Rosengren samt Ulf Storm. Just alla skribenter som skriver i varje utgåva bidrar till att öka värdet och kvaliteten i tidskriften Advokaten.

Och efter flera års uppehåll har vi äntligen åter ett redaktionsråd. Nyligen hade rådet sitt första möte. Digitalt så klart. Trots det blev det ett möte fyllt av kreativa tankar, spännande uppslag och kloka tankar.

Att dessutom så många av er läsare är entusiastiska och återkommande hör av er om stort och smått gör det svårt att vara annat än optimist inför framtiden och tidskriften Advokatens fortsatta utveckling. så, stort tack till alla som på olika sätt bidragit till tidskriften Advokaten i år. Och stort tack till alla våra läsare.

God jul och gott nytt år!
önskar redaktionen

Tom Knutson
Chefredaktör

Annons
Annons