search bubble news heart bars angle-right angle-up angle-down Twitter Facebook linkedin close clock map-marker calendar
  • Nyheter

Låt tusen blommor blomma

2014 blev ett händelserikt år och flera av de stora rättsfrågorna debatterades och uppmärksammades i tidskriften Advokaten.

Samtidigt blev generalsekreterarens ledare och andra artiklar vid flera tillfällen ämnen som andra medier fångade upp och diskuterade. Vi på redaktionen kunde glädja oss åt en strid ström av e-postmeddelanden, oräkneliga telefonsamtal och blogg- samt twitterkommentarer. Nyhetsarbetet har på bara några få år ändrat karaktär. De sociala medierna är numer en etablerad och viktig kompletterande kanal, vid sidan om tidskriften Advokaten och Advokatsamfundets hemsida.

Samtidigt blir det med tiden allt tydligare att tidskriften Advokatens förmåga att tränga igenom mediebruset har stärkts. En förklaring till det kan vara att många tryckta medier lagts ner eller åderlåtits på resurser. Vi tycker förstås att det stimulerande och inspirerande när vårt arbete uppmärksammas fast samtidigt tycker vi om att ha många tryckta ”kusiner” enligt devisen låt tusen blommor blomma. Låt oss hoppas att 2015 bär med sig en ny vår för de tryckta medierna.

Tom Knutson
Annons
Annons
Annons