search bubble news heart bars angle-right angle-up angle-down Twitter Facebook linkedin close clock map-marker calendar
  • Nyheter

Mannheimer Swartling och Cederquist vann Advokat-SM

Advokatfirman Cederquists herrlag och Mannheimer Swartlings damlag segrade i årets upplaga av Advokat-SM i fotboll. Tävlingen avgjordes på Stockholms stadion.

I herrklassen vann Cederquist över Mannheimer Swartling. Till bäste spelare utsågs Nicolas Johansson, målvakt i Cederquist, som bara släppte in ett mål i gruppspelet och avgjorde straffläggningen genom att både göra mål och stå för en fin räddning. Utslagna i semifinalen blev Vinge 1 och Kaiding.

I damfinalen slog Mannheimer Swartling Lindahl med 2–0. Bästa spelare var Karin Stattin, mittfältare i Mannheimer Swartling, som avgjorde finalen med ett kanonmål. Hon var genomgående mycket stabil och en av lagets nyckelspelare på mittfältet. Utslagna i semifinalen blev White & Case och Hammarskiöld.

Totalt deltog 22 lag i Advokat-SM 2009, 13 herrlag och 9 damlag. Följande byråer var representerade med minst ett lag: Cederquist, Delphi, Lindhs DLA Nordic, Gernandt & Danielsson, Hammarskiöld, Kaiding, Lindahl, Linklaters, Mannheimer Swartling, Setterwalls, White & Case och Vinge.

Annons
Annons